Vi dekker langbord og ønsker alle som er interessert i grønne gleder, inne eller ute, velkommen til en hyggelig kveldstund med sosialt samvær og litt godt å spise.

Åpent for alle

Dette er ikke bare for hagelagets medlemmer. Vi ønsker også velkommen alle andre som ønsker å bli bedre kjent med hva Hagelaget kan tilby dem.

Det vil bli vist en ”årskavalkade” med bilder fra siste hageår og Hagelagets mange aktiviteter. Ta gjerne med dine egne bilder fra hage/terrasse eller hagelagsaktiviteter.

Deler erfaringer

Kanskje har du plante— eller hageerfaringer du vil dele med oss andre? Kanskje er hageinteressen ny for deg, og du heller ønsker tips og gode råd? Da er Hagelaget et godt sted å begynne.

Dere som sådde frø tidlig på året, hvordan ble resultatet? Ble det vellykket? Noen favoritter dere vil anbefale for oss andre? Dette vil vi også gjerne høre litt om.

Grønne gleder

Har du lyst å bli med i temagruppe/studiesirkel? Dette er en hyggelig måte å få både ny kunnskap og nye venner, og vi vil gjerne høre hvilke tema som kan være interessante for deg.

Det viktigste denne kvelden er at vi skal ha tid til å prate sammen om vår felles interesse: GRØNNE GLEDER.

Utlodning med ”førjulsgevinster”. Entré kr. 30,-.

HJERTELIG VELKOMMEN!

— enten du kommer alene eller sammen med en nabo eller venn.

Bilder fra Åsane Hagelag 2008.