Over 750 personer møtte fram da Salhus turn— og idrettslag inviterte til familietur på Tellevikfjellet søndag. Turgeneral Håkon Knudsen smilte fra øre til øre etter suksessen.

- Beste noen sinne

Aldri før under den tradisjonsrike turens historie, har så mange mennesker møtt fram. Men værgudene var på arrangørenes side. Sol og 15 grader fikk svært mange til å bestige det flotte fjellet nord i Åsane.

— Hele arrangementet har vært en stor suksess. Det strømmet på med blide mennesker hele formiddagen. Dette har vært den beste turen noen sinne. Vi var heldig med både været, gjennomføringen og antall deltaker, forteller Håkon Knudsen til Åsane Tidende.

Startet i 1994

Det hele startet for 15 år siden, med 150 deltakere. Siden har turen vokst seg til å bli en gigant i bergensk sammenheng.

— Stadig flere får øynene opp for denne unike fjellheimen i Åsane. Dette er i ferd med å bli langt større enn vi noen gang hadde forestilt oss da vi startet på midten av 90-tallet, forklarer Håkon Knudsen, som har fått en egen plass oppkalt etter seg for den innsatsen han har gjort siden 1994.

Les mer på www.aasanetidende.no

Er Tellevikfjellet Åsanes fineste turområde? Si din mening i kommentarfeltet under:

FJELLFEST: Strålende sol gjorde at 750 mennesker deltok på den tradisjonsrike familieturen til Salhus turn- og idrettslag på Tellevikfjellet søndag. Det er ny rekord.
Morten Holm