—  Det ble brukt helikopter til å frakte vraket ned fra fjellet. Flykroppen ble plassert på en lastebil og kjørt til Bømoen flyplass. Der ble det plassert i en hangar, opplyser Jan Steimler, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Flyet var hentet ned litt etter klokken 17, og var kommet til hangaren i 18-tiden. Operasjonen foregikk uten problemer, opplyser Steimler.

- Får trolig ikke svar

Vraket vil bli undersøkt en av de nærmeste dagene.

Det er havarikommisjonen til Norges Luftsportforbund som skal forsøke å avdekke årsaken til ulykken, i samarbeid med lensmannskontoret på Voss.

— Mest sannsynlig vil flyvraket ikke gi oss svar på hva som gikk galt da flyet gikk i bakken, sier Tormod Veiby i Luftsportforbundets havarikomité.

Undersøkelsene som ble foretatt på ulykkesstedet onsdag, ga ingen svar på hva som forårsaket ulykken.

Hardt sammenstøt

Havarigruppen kan likevel allerede nå slå fast at flyet har gått i bakken i høy hastighet, og i ca. 45 graders vinkel mot underlaget.

— Ut fra spor på skadestedet og ved å se på selve flyets tilstand, kan vi slå fast at det har vært et bratt og brutalt møte med isen, sa Veiby, etter å ha vært på ulykkestedet.

Det var var Kjartan Andvik (33) og Trym Gram-Knutsen (48) som omkom i mikroflyulykken på Voss mandag. Begge ble onsdag hentet ut av flyet og sendt til Gades institutt i Bergen.