IMG_3327.jpg
2211-tipser

SISTE: Tunnelen er åpnet for trafikk igjen. Røykutvikling fra en personbil skal ha fylt tunnelen etter Vegtrafikksentralen satt på viftene, sier politiet kl 16.30. — Vi har fått melding om at det kommer mye røyk fra bilen, men bileier opplyser at det ikke brenner i bilen, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Vibeke Næss.

Nødetatene er på vei til stedet.

Tunnelen ble stengt i begge retninger.

Sven Erdal ringte til BT klokken 15.52, da hadde han akkurat kommet ut av tunnelen på vei mot Åsane.

— Jeg så at det kom litt røyk fra en bil som sto til høyre etter jeg var kommet inn i tunnelen. Da jeg kjørte videre innover tunnelen, ble det mer og mer røykfullt, sier Erdal.

Han beskriver situasjonen som skremmende.

— Jeg ble litt nervøs der en stund, og måtte ha på nødblinken.

Klokken 16 opplyser veitrafikksentralen at de åpner løpet mot sentrum, og et felt i nordgående retning. Feltet hvor bilen står er fortsatt stengt.

— Nå står viftene på for fullt for å få ut all røyken. Folk må regne med at det blir litt kø ut av sentrum, sier trafikkoperatør Kristin Fauskan.

Politiet opplyser at bilen er i ferd med å bli fjernet fra tunnelen.

— Det er usikkert om det har vært brann. Men flere bilister kjørte gjennom tykk røyk og opplevde det som skremmende. Nå skal alle løp i tunnelen straks være åpen igjen, og trafikken flyter greit, sier Næss.