Vegtrafikksentralen i Hordaland stengte Fløyfjellstunnelen rundt klokken 21.35 søndag kveld. Årsaken var melding om en mann som gikk inne i tunnelen med en trillekofffert. Nordgående løp ble stengt, men ble åpnet igjen klokken 21.46.

Politiet rykket ut, men har klokken 22 ikke funnet mannen. Den siste halvtimen har mannen blitt observert av flere bilister i området, og poiltiet ber bilistene være obs.

— Den første melderen observerte mannen gående fra Danmarks plass og inn i tunnelen i nordgående retning. Vi sendte en politimann på motorsykkel, men han fant ham ikke, forteller operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt.

— Så fikk vi en ny melding om at han hadde gått over på andre siden og gikk ned avkjørselen mot Danmarksplass. Han har trolig klatret over rekkverket rett utenfor tunnelen.

Steimler forteller at de har fått forholdsvis få meldinger om mannnen, og at de derfor regner med at han har kommet seg unna trafikken så langt.

Litt over klokken 22 kom det nye meldinger om at han var observert i midtrabatten ved siden av Brannstasjonen.

— Han går og virrer i midtrabatten, ut fra Nygårdstunnelen og i retning Åsane. Vi har en motorsyklist ute som leter etter mannen, men det er vanskelig når han klatrer over gjerdene. Det tar litt tid for patruljen å snu, sier Steimler.

Ved Vegtrafikksentralen har de ansatte gått gjennom bildene fra overvåkningskamaeraene.

— Vi bladde gjennom, men fant ingenting, sier trafikkoperatør Marius Råve.