Familien til den savnede kvinnen har kartlagt alle de siste observasjonene av kvinnen og plottet informasjonen inn på et kart. Se stor versjon av kartet her.

Nå håper de at kartet kan kaste lys over forsvinningen.

— Vi prøver å finne en logikk i observasjonene, slik at folk kan følge hele ruten hennes, sier Jan Petter Holst, sønn av den savnede.

Den siste observasjonen, ved Kiwi-butikken i Skjoldskiftet, er usikker. Familien ønsker fortsatt at alle som kan ha sett kvinnen, melder fra til politiet på telefon 55 55 63 00. Hvis ikke du ønsker å snakke med politiet, kan du også ringe Bergens Tidende på telefon 02211.

Frivillige søker Det profesjonelle søket etter Florence etter innstilt i påvente av nye tips, men frivillige søker fortsatt i området rundt den savnedes bolig på Øvsttun.

— Onsdag gikk 35 frivillige manngard rundt Bjørkåsen, fra Tranevatnet til Slåtthaug ungdomsskole, sier Jan Petter Holst.

Familie, venner, naboer og kolleger har stilt opp. Politiet har også vært en god støtte for den savnedes familie gjennom de tunge dagene.

— Jeg er kjempeimponert av dem. De går til og med turer på fritiden og leter etter henne. Vi er helt målløse av takknemlighet, sier Ingrid Holst, datter av den savnede.

Hvis du ønsker å hjelpe til med søket, kan du kontakte familien på e-post-adressen janpetterholst@gmail.com.

Dette er noen av områdene det er blitt lett i så langt:

  • Lilletvedt - Birkelandsbotnen
  • Elven fra Myrdalsvatnet til Birkelandsvatnet og ned til gravplassen på Øvsttun
  • Ulsmåg-området

Savnet siden 26. august Florence Holst ble sist sett ved 18.30-tiden onsdag 26. august. Hun skal ha tatt en drosje fra eldreomsorgsboligen der hun bor, hjem til privatboligen sin i Austlia 7 på Øvsttun.

Da hun senere på kvelden var forsvunnet fra privatboligen, meldte familien fra til politiet ved 22-tiden. En nabo i Øvsttun-området har opplyst til politiet at hun hørte en kvinnestemme ved 03.30-tiden .

Florence Holst er 81 år gammel, om lag 160 cm høy og har lyst, kort hår. Hun hadde på seg en kremhvit sommerjakke og mørkeblå bukser da hun forsvant.

Kvinnen er fysisk sterk, men kan ha problemer med å orientere seg.

Politiet har bedt folk i Fana om å sjekke garasjer, uteboder og hager.

Hvis noen har sett henne eller har tips i saken, kan de ringe politiet på telefonnummer 55 55 63 00.

Bjarte Trettenes
PRIVAT