Nording var stor favoritt, nesten banker i V5-4. Fra start var Min Plugg fra Haugesund best i gang og travet i tet hvor han liker seg aller best. — Men jeg har så stor respekt for Nording at jeg nok hadde sluppet ham frem hvis han hadde angrepet med en gang, sa vinnerkusken.

Det gjorde ikke Nording og Hans Petter Næss. De angrep først ut av første sving. - Da tenkte jeg at vi fikk prøve fra tet likevel, sa Ida, og kjørte resten av løpet som en vinner. Det gjorde Næss også, men da det virket som Nording var i ferd med å avgjøre, gikk Min Plugg i bunn og hentet frem enda litt ekstra.

— Jeg skulle nok ventet med angrepet med Nording. Men det er ingen fare med formen, selv om han fikk galopp i mål. Revansjen kommer neste lørdag i V75, lovet Næss.

— Jeg sparte på kruttet så lenge jeg kunne. Det holdt hardt på slutten, men Min Plugg er dønn ærlig og gjør alltid sitt beste, skrøt Ida Beate Vikse mens vinneren slurpet vann og tok vel imot rosen.

V5-runden ble vrien igjen med 38.734 kroner til 30 vinnere. Tyngst å få med seg var Min Plugg og Gulldin før Halleys Comet vant et millimeteroppgjør med Neven Monochrome i finalen. Treårige Castor Pollux gjorde et lovende løp for Svein Ove Wassberg i V5-rekken.