Ved Holmemarka på Frekhaug kjørte en 19 år gammel mann i fjellveggen rundt klokken 06.17 lørdag morgen. Politiet mistenker at føreren var alkoholpåvirket.

Ungdommer i grøften

— Han skal ikke ha blitt fysisk skadet, men ble tatt med til legevakten for blodprøvetaking. Vi vil nå etterforske saken videre, sier operasjonsleder Erik Hole i Hordaland politidistrikt.

Ved Syse i Ulvik kjørte en bil med tre ungdommer av veien rundt klokken 05.00 natt til lørdag. Heller ikke her var det snakk om personskade, men den 18 år gamle føreren mistenkes for promillekjøring.

Ved Hope i Nordhordland ble det meldt om en bil med mulig beruset fører rundt klokken 01.30. En mann i slutten av 20-årene ble tatt med til lokal legevakt for blodprøvetaking.

Klokken 02.40 ble det også meldt om vinglete kjøring fra en personbil som var på vei fra Arna mot Nesttun. Det ble meldt at bilen kjørte delvis av veien ved Grimesvingene. En mann i 40-årene mistenkes for promillekjøring.

Ber om hjelp

— Det er dessverre nokså vanlig at vi tar så mange for promillekjøring i helgene. Også forrige helg var jeg på vakt, og da tok vi i gjennomsnitt en promillekjører i timen natt til søndag, sier Hole.

Han ber publikum om å ringe politiet med en gang de ser folk som de mistenker for å kjøre mled promille.

— Jeg synes folk er flinke å varsle oss, og det er veldig viktig. Vi er helt avhengige av hjelp for å ta dem som promillekjører, sier Hole.