Det vil heller ikke Aftenposten.no, Aftenbladet.no, fvn.no (Fædrelandsvennen) og tu.no (Teknisk Ukeblad).

Du vil dessverre kunne oppleve at nettsidene er utilgjengelige i noen minutter om gangen.

Årsaken er en større teknisk oppgradering som starter klokken 01 natt til torsdag. Vi beklager de ulempene dette vil medføre for leserne våre.

For de spesielt interesserte

For de teknisk interesserte kan vi nevne at det er en av grunnsteinene i Schibsted ITs infrastruktur som nå oppgraderes, de såkalte lastdelerne. Lastdelerne er en slags kjerneroutere som håndterer trafikk for oss. Formålet med oppgraderingen er blant annet å gjøre det raskere for leserne å laste ned nettsidene våre, og å gjøre dem enda mer stabile.

Flere nettaviser flyttes i natt over til disse nye lastdelerne. Felles for dem alle er at de driftes av selskapet Schibsted IT.

For de enda mer spesielt interesserte

For de enda mer teknisk avanserte nevner vi at det er alle såkalte subnett som i natt flyttes over på den nye infrastrukturen.

Og hvis dette var gresk for deg, kan vi trøste deg med at vi som jobber som journalister her på bt.no heller ikke forstår stort av det. Vi stoler på ekspertene og regner med at alt går bra.

Har du oppdaget andre ting på bt.no som våre tekniske eksperter bør se nærmere på? Skriv gjerne en liten rapport i feltet under! Ris, takk. Ros er også lov.

NYE DINGSER: bt.no og en rekke andre norske nettaviser skal gjennom en større teknisk oppgradering i natt.