Vårt lag er et resultat av flere års trofast arbeid av foreldre og frivillige i Flaktveit I.K. Et annet viktig mål for oss er å beholde flest mulig spillere i klubben gjennom en "hektisk" ungdomstid, og vi forsøker derfor å gi et tilbud tilpasset den enkelte i forhold til innsats, ferdighet og holdninger.

Det er til sammen11 spillere i Flaktveit G12. I tillegg til 1 hovedtrener,1 assistenttrener og 3 foreldrekontakter i støttefunksjoner rundt laget.

Hatt bingo og solgt lodd

Fredag 20. juli reiser Flaktveit IK G12 med Colorline fra Bergen med kursen til Danmark for å delta under DanaCup i Hjørring. Med stort og smått blir det 53 personer fra Flaktveit. Laget skal innkvarteres ved Ledetgaard camping i en hel uke.

Flaktveit skal spille i klasse 12-B 7-er. Flaktveit har nå jobbet og planlagt denne deltakelsen i nærmere 11/2 år. Blant annet har laget arrangert bingoer og hatt loddsalg, samt fremskaffet sponsorer for å få til en akseptabel egenandel for spillerne til turen.

Litt om Danacup

Med 830 lag er Dana cup i Hjørring Danmarks største idrettsbegivenhet målt i antall deltakere. Årets turnering er den 26. i rekken, og setter rekord i deltakerantall. Over 17.000 spillere fra 40 nasjoner deltar i turneringen!

I år kommer det 293 lag fra Norge, 198 lag fra Sverige, 96 lag fra Danmark og 73 lag fra Tyskland til Dana cup. Andre land som deltar er for eksempel Ecuador, Guinea, Peru, Australia og det kommer 17 lag fra Mexico!

Dana cup arrangeres av Fortuna Hjørring , som er den ledende damefotballklubben i Danmark.

Her kan du sjekke hjemmesiden til Flaktveit Ulv .

Og her kan du lese mer om Flaktveit Idrettsklubb .

MORTEN ENGBAKKEN