MYRDAL KUNSTGRESS, Lillegutter 95. avd. 16; Åsane – Flaktveit IK G95 2-8:

– Det er garantert den beste kampen laget har spilt så lenge jeg har vært trener. Og i farten kan jeg heller ikke huske å ha sett gutta bedre, er trenerne Morten og Mario fast enige om.

– Vi gjorde alt riktig og spilte fotball i samtlige 60 minutter.

Sjokkåpning

Flaktveit fikk den starten laget trengte da Daniel ordnet 1-0 etter bare fem minutters spill.

Og svarttrøyene fortsatte å kjøre på. Gutta var hissige på gjennombrudd, de doblet på kantene og leverte gode bevegelser både med og uten ball. I tillegg greide Flaktveit hele tiden å skape overtall i Åsanes 16-meter, noe som ble fulgt opp med gode avslutninger.

Sjanserikt

– Jeg har aldri sett laget produsere så mange målsjanser som mot Åsane. I perioder fikk ikke hjemmelaget lov til å låne ballen, og hadde vi vært virkelig effektive, kunne det blitt tosifret.

– Jeg er ikke helt klar på hvor mange målsjanser vi hadde, men jeg mener det må være oppimot 20 totalt. Og mange av dem var virkelig store, sier trenerne.

Fortjente dette

Flaktveit-trenerne Morten og Mario roser spillerne for at de sto på helt til slutt. De vil gjerne presisere at laginnsatsen ble avgjørende for storspillet.

– Alle jobbet for å gjøre sidemannen god, og vi lyktes. Dette fortjente gutta etter all terpingen på trening, sier de.

Kosekveld på Åsane Grill for fotballheltene

Etter seriekampen mot Åsane satte Flaktveit gutta kursen for Åsane Grill på Arken Senter. Her hadde trenerne i forkant ordnet med bord bestilling.

Trenerne var fast bestemt på at våre fotball helter fortjente etter hvert en oppmerksom og kosekveld. Kamal ved Åsane Grill tok vel imot laget vårt.

Her fikk gutta spise så mye kebab og pizza de bare orket å svelge unna. Og de mest sultne klarte utrolig nok å fortære både 2-3 svære kebaber og attpåtil noen pizza biter i tillegg, som ikke dette var nok, når hovedretten var unnagjort kunne man nyte et herlig beger med softis og sluch som dessert. Dette ble en helt fantastisk kveld både for trenere og spillere. Men allerede i morgen venter en ny økt med mer fotballtrening og mye løping...

Her kan du se flere bilder fra kampen og kosekvelden!

Her er hjemmesiden til Flaktveit fotball

Dette er Flaktveit Ulv sin hjemmeside

Morten Engbakken
Morten Engbakken
Morten Engbakken
Morten Engbakken