Nordnes kom best fra start i denne kampen de klarte å få scoret etter få minutter og ledet 0-4.

Flaktveit-jentene er ikke langt unna, Kamilla får satt ballen i Nordnes sitt nett og utlikner til 1-1.

Da setter Flakka-jentene opp farten, de har samme gnist som de hadde mot Austrheim. Tina kjemper seg gjennom, får satt ballen i nettet vi leder 2-1!!

Victoria har bestemt seg, hun vil score, fighter og jobber, får satt ballen i nettet til 3-1. JUBEL! Dette er bra kjempet!

Nå faller Flaktveit-jentene litt bak på og Nordnes slipper til. De får med et par raske løp, ballen i Flaktveit nettet først til 3-2, og en liten stund etter på til 3-3.! Nå er der virkelig spenning!

Klarer Flakka-jentene å snu dette til seier like vel?

Coach teamet endre litt på taktikken. Bytter rundt på spillerne. Coach 1 holder på å miste stemmen!

Henriette, Kristina, Asima, Chatrine og ikke minst Marthe jobber på. Pernille jobber hardt på midtbanen, dribler seg elegant gjennom, og setter ballen i Nordnes målet. Vi leder 4-3 dere!

Asima får ballen, kommer på skudd, får satt ballen i nettet! Mer jubel! Vi leder 5-3. Jentene jobber og jobber og det gir resultater!

Amalie står en bra kamp i mål, tross en liten skade. Kan ikke forhindre Nordnes i å sette inn deres siste for dagen, stillingen er nå 5-4. Men Flakka-jentene har ikke gitt seg!

Pernille får sjansen igjen, og setter inn sitt andre for dagen, til slutt resultatet 6-4.!

GRATULERER Jenter og trenere dette fortjener dere! Flott samspill og mange gode enkelt prestasjoner Med denne seieren klatret dere til 3. plass på serie tabellen!!!

VIVI CHRISTENSEN
VIVI CHRISTENSEN
VIVI CHRISTENSEN
VIVI CHRISTENSEN