ÅSMUND EGELAND asmund.egeland@bergens-tidende.no

Stereoanlegg, sykler, smalahove og vin har forsvunnet fra Frydenbø studenthjem på Laksevåg. I januar ble tv og videospiller stjålet. Dette er det fjerde innbruddet i fellesrommet på ett år, skriver Studvest. -­ Vi hadde skrudd fast alt av verdisaker til veggene. Tyven var profesjonell, han valgte akkurat ut det mest verdifulle av det nye utstyret vårt, sier Kenneth Fedje Gurvin oppgitt.

Han er daglig leder og en av de 41 beboerne på Frydenbø studenthjem.

Studvest melder at innbruddet i januar er det fjerde på ett år. Tyven brøt denne gangen opp to dører og fikk med seg video, forsterker og tv fra fellesrommet. Tidligere har tyven ifølge Studvest også vært frekk nok til å ta med seg mat og drikke.

Smalahove og vin ­ I november hadde vi kjøpt inn smalahove til en husfest, men sauehodene forsvant før vi rakk å koke dem. En annen gang snek noen seg inn og drakk opp all vinen vår, forteller Gurvin.

Tv og videospiller ble stjålet fra stedet i fjor. Ellers har stereoanlegg, videofilmer, penger og en del sykler forsvunnet. Politiet har etterforsket saken, men tyven er ikke tatt. Gurvin mener selv det kan være samme tyven som går igjen.

Ny alarm Etter det siste innbruddet har SiB installert alarm tilknyttet vaktselskap. Ekstra lås og kodeord for å komme inn i bygningen er også nye tiltak.

­ Alle vi beboere er på vakt, sier Gurvin. Selv skal han ha skremt bort en tyv nattestid, kun iført underbuksen.