— Det varierer litt hvor mange voldsepisoder vi har i løpet av en natt, men dette er overhodet ikke vanlig på en ukedag, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt.

Ifølge Kolltveit registrerer politiet normalt ingen slike episoder i løpet av en natt midt i uken.

— Det tar seg som regel opp i helgene når det er mye folk ute. Det vi har sett i natt ville vært mye selv om det hadde vært natt til søndag.

Slik er natten oppsummert i bergenspolitiets egen logg:

Klokken 01.55: Vekter melder at en ungdom skallet ned en 23 år gammel mann på Nedre Ole Bulls plass. Den antatte gjerningspersonen, også en mann på 23 år, er pågrepet. Han fremstår ifølge politiet som svært vanskelig. Fornærmede kjøres til Bergen legevakt for behandling, hvor han ble sydd over det ene øye. Forholdet er anmeldt som legemsbeskadigelse, og den pågrepne ble innsatt i fengsling forvaring i påvente av videre etterforskning.

Klokken 03.11: AMK melder at de har sendt ambulanse til Starvhusgaten etter melding om en mann (25) som er slått ned. Mannen blør fra hodet, og kjøres til Bergen legevakt for behandling. Gjerningspersonen er foreløpig på frifot.

Klokken 03.15: Politipatrulje har kommet over mann (34) som blør kraftig fra nesen etter å ha blitt slått i Olav Kyrres gate. Fornærmede ønsket ikke å anmelde forholdet. Signalement på gjerningsmann er registrert.

Klokken 03.29: Legemsfornærmelse i Torggaten. En 34 år gammel mann sendes til Bergen legevakt for behandling. En mann på 28 år er pågrepet og sitter på politihuset i påvente av avhør og videre etterforskning. Den pågrepne satte seg kraftig til motverge og spyttet på politibetjenter. Han kom også med trusler. Han blir trolig også anmeldt for forulemping av offentlige tjenestemenn.