En etter en ble de fire bilistene loggført i politiets database i løpet natten.

Klokken 02.08 stoppet politiet en 34 år gammel mann i Sandbrogaten, like ved Bryggen, etter mistenkelig kjøring.

— Han kjørte rett i fortaukanten, og da skjønte vel patruljen at noe ikke var som det skulle. Det er mistanke om at mannen kjørte med promille, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt.

Ti minutter senere, klokken 02.18 ble nok en mann stoppet etter uvettig kjøring, denne gang i Formanns vei i Sandviken. Den 30 år gamle bilisten hadde kjørt ned en brannhydrant, og verken bilen eller mannen var i kjørbar tilstand.

— Han ble kjørt til legevakten for utvidet blodprøve etter mistanke om promille, sier Aarnæs.

klokken 02.44 fikk politiet melding om en bilist som hadde krasjet i en lyktestolpe i krysset Torgny Segerstedts vei - Ortustranden i Fyllingsdalen. Den 19 år gamle mannlige bilisten hadde meid stolpen over ende i sammenstøtet.

— Ettersom lyktestolpen var strømførende, ble BKK varslet. Hadde man gått bort og flyttet på den på egenhånd, kunne det skjedd noe alvorlig, påpeker Aarnæs.

19-åringens ferd endte også hos legevakten, der det ble tatt utvidet blodprøve.

Klokken 03.42 kunne det endt skikkelig dramatisk, da politiet fikk melding om en bilist som kjørende ut av Damgsgårdstunnelen i feil kjørebane! Den 22 år gamle mannen krasjet til slutt med en annen bilist, og hele fem personer ble kjørt til legevakten for sjekk etter sammenstøtet.

— Ingen kom alvorlig til skade, men 22-åringen mistenkes for å ha kjørt med promille, sier Aarnæs.