En båtbutikk i Ytrebygdsveien hadde i natt besøk av tyver. Tyvene tok seg inn ved å knuse inngangsdøren til butikken. Alarmen gikk ved 04.00-tiden i natt, og politiet har sikret flere spor på stedet, blant annet en overvåkningsvideo.

– Vi har sikret DNA i butikken, og vil gå gjennom materialet som finnes på overvåkningstapen. Det er ikke klart hva som er stjålet, opplyser Norvald Visnes ved Fana Politistasjon.

– Roter rundt

Også i Åsane var det innbrudd i natt. Bilbadet AS på Myrdal, opplevde i natt å få besøk av ubudne gjester. Bedriften har også tidligere opplevd flere innbrudd. Politibetjent Trond Nelson opplyser at politiet i formiddag har gjort undersøkelser i butikken, men at det så langt ikke er klart hva som er borttatt.

– Ofte roter tyvene så mye der de har brutt seg inn, at det tar lang tid å få oversikt over hva som er tatt, sier han.

Svært mange innbrudd

I Indre Arnaveg ble det i natt gjort innbrudd i to nabobedrifter.

Store mengder hårprodukter, samt et mindre pengebeløp ble stjålet i et innbrudd hos en frisørsalong. Hos nabobedriften, en garnbutikk, ble hele kassebeholdningen stjålet, etter at tyver tok seg inn gjennom en vindusrute i natt.

– Disse to innbruddene er det nok de samme gjerningsmennene som står bak. Det er foretatt undersøkelser på begge stedene, men foreløpig er ingen tatt. Vi opplever at det svært mange innbrudd for tiden, ikke bare i Åsane, men i hele distriktet, sier Nelson.