Fire biler er involvert, opplyser operasjonsleder Jan Steimler ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Politiet har fått melding om at en person er skadet. Ambulanse var på ulykkesstedet for å ta med seg en mann i 50-årene, som skal ha fått skader i brystet og en arm.

Ulykken skal ha skjedd 100 meter inne i tunnelen — fra bysiden.

Stengte hele tunnelen

  • Hele tunnelen er nå stengt. Vi snur trafikken inne i tunnelen, slik at bilene kan kjøre ut på Fyllingsdalen-siden, opplyste Steimler klokken 08.15.

Klokken 08.40 ble tunnelen igjen åpnet for trafikk.

— Det er fortsatt en del propp i trafikken på bysiden av tunnelen, så der dirigerer vi trafikken frem til problemene løser seg, sier Steimler.

Les også:

Her lammes bergenstrafikken

Derfor står du i kø

Ulykken skal ha skjedd da den bakerste bilen i kjedekollisjonen smalt inn i bilen foran seg.

- En typisk kjedekollisjon

  • Dermed kjørte den bilen inn i bilen foran, som igjen kjørte inn i en maxi-taxi som sto fremst av de fire bilene. Trolig er det den bakerste bilen som har forårsaket kjedekollisjonen. Det er også denne som har fått de største skadene. Sjåføren i denne bilen skal muligens sendes til legesjekk, sier operativ uteleder Frank Listad ved Hordaland politidistrikt.

Mandag denne uken ble Fløyfjellstunnelen stengt i to timer etter en ulykke. Det førte til at minst 18.000 bergensere ble forsinket i trafikken. I går førte ulykker både i Fløyfjellstunnelen og på Puddefjordsbroen til lange køer i ettermiddagsrushet.

Se også bt.nos interaktive kart, der leserne selv har merket av hvor de opplever størst problemer i trafikken.

Erlend Langeland Haugen
Erlend Langeland Haugen
Erlend Langeland Haugen