Ikke alle våknet i sin egen seng etter lørdagskvelden på byen. Blant dem var seks personer som våknet i fyllearresten.

— I penværet var det svært mye folk på byen natt til søndag, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Bergen politidistrikt.

Vold mot kvinne

Natt til søndag satt han i politiets operasjonssentral og sendte patruljer rundt i byen for å ordne opp i trøbbel.

Loggen vitner om en travel natt. Til sammen fem personer ble pågrepet mistenkt for tyveri.

Det begynte forsiktig med en beruset mann i Haukelandsbakken i ett-tiden. Han slo etter folk og veltet en scooter. Nå blir han anmeldt for ordensforstyrrelse etter en natt i politiets kjeller. Samme behandling fikk en mann som gikk og veivet med en flaske i Valkendorfsgaten like etterpå.

I totiden kom det melding fra Ågotnes om en kvinne som var utsatt for vold av en mann. Mannen ble pågrepet og brakt inn i arresten. Samtidig måtte en kvinne hentes inn. Hun var på vei til fots i retning Åsane på motorveien. Hun ble hentet før hun kom inn i Eidsvågstunnelen.

Kutt over øyet

Ti på halv tre måtte en mann settes i fyllearresten etter et slagsmål på Torget. Bare fem minutter senere ble en annen også satt i arresten etter samme slagsmålet. Han klarte dessuten å sparke inn en rute i en politibil. Begge blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Et kvarter senere ble en mann i tyveårene anmeldt for urinering i Torggaten. Samtidig blir en mann i 40-årene tatt for tyveri av fire mobiltelefoner.

Så ble det slåssing i Vestre Skostredet. En mann fikk et kutt over øyet og måtte kjøres til Legevakten. Klokken var kvart over to og det nærmet seg stengetid for byens utesteder.

I tretiden ble to menn i trettiårene arrestert på Torgallmenningen mistenkt for tyveri av mobiltelefoner. Like etter ble en lommetyv tatt på fersken på Vågsallmenningen.

Godt bemannet

Men det var ikke rolig lenge. To menn måtte kjøres til Legevakten etter slagsmål i Rosenbergsgaten like etter klokken tre. Det ble meldt at flere hadde sparket en person som lå nede, ifølge politiets logg.

Det tar en times tid før byen er tom for folk etter stengetid klokken tre. En bevisstløs dame måtte hentes av ambulanse på Torget etter at en politipatrulje ikke fikk kontakt med henne. Da var klokken kvart over tre. Omtrent samtidig måtte en drosjesjåfør ha hjelp med en vanskelig passasjer på Sandsli.

Så begynte natten å roe seg. Klokken ti på halv fire ble en mann pågrepet på Vetrelidsallmenningen mistenkt for tyveri. To andre anmeldes også for det samme.

— Vi var godt bemannet denne natten. Også i de kommende helger vil politiet være ekstra bemannet, sier han operasjonsleder Preben Wallestad.

Hva synes du om hva som skjer i helgene i Bergen? Si din mening i feltet under.