Meldingen om at et CCB-registrert firma vil bistå i søket, kom til politiet klokken 10.30 søndag formiddag.

Se video fra søket

— De vil hjelpe oss gratis. Det var meget sjenerøst. Når vi får et slikt tilbud er det bare å smi mens jernet er varmt, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Klokken 22.30 søndag kveld var søket etter den savnede kvinnen resultatløs.

Politiet har fått løfter fra Sotra-firmaet at båten «Normand Mermaid» fra Solstad Shipping kan brukes i søket under Rongesundet bru helt frem til tirsdag.

- Finner om det ligger noen der

Supplybåten er utstyrt med miniubåter som kan kartlegge bunnen under og ved Rongesundet bru på en helt annen måte enn dykkerne har hat mulighet til.

— Ligger det noen der, så skal vi finne vedkommende med dette utstyret, sier Salvesen.

Politiet bruker nå store ressurser på Rongesundet bru, etter at det har kommet tips om at det er blitt kastet en bylt utfor broen i et interessant tidsrom.

Dette til tross for at politiets vitner sier til BT at de er rimelig sikre på at dumpingen var natt til 22. juni. Politiet vet at Dung var i live den påfølgende dagen, fordi hun da var til kontroll hos Kvinneklinikken.

Først den 23. juni sluttet mobilen til Dung å virke til tross for at det var penger igjen på kontantkortet.

Manipulerte data?

— Hvorfor bruker dere så mye tid på dette stedet?

— Det er riktig at vi har de siste elektroniske sporene fra Dung den 23. juni og at sporene stopper på Sotra. Vi vet at det ble tatt et bilde av henne med mannens mobil denne datoen. Dette er data som er mulig å manipulere, og vi har bare familiens ord på at hun skal ha vært i live på Sotra den 23. juni, sier Salvesen.

I dag fortsetter etterforskningen av Dung-saken.

— Etterforskningslederne skal ha et møte der de skal legge fremdriften for uken, sier Salvesen.

Forrige mandag uttalte han at det kunne bli aktuelt å tilkalle de svenske likhundene tilbake etter 14 dager, men at Dung forhåpentligvis blir funnet før det ble aktuelt.

— Syv dager igjen?

— Det var mest media som hengte seg opp i denne 14-dagersfristen. Jeg tror fortsatt vi skal finne henne, men jeg kan selvsagt ikke sette noen dato for når det vil skje, sier Salvesen.

PRØVER PÅ NYTT: I går søkte flere dykkere etter Dung i Rongesundet. I dag prøver politiet på nytt med undervannskamera etter at skipet Normand Mermaid har tilbudt sin hjelp.
Rune Berentsen
Rune Berentsen
ØYSTEIN ROLLAND