1967 var det året Folketrygden ble innført og stemmeretten senket til 20 år her til lands. I Bolivia ble Che Guevara skutt og astronautene Gus Grissom, Ed White og Roger Chaffey omkom da det brøt ut brann i romkapselen «Apollo I».

Det samme året var Janet Richards på ferie i New Jersey med sin mann. Omtenksom som hun var, puttet Janet et postkort i en postkasse i Asbury Park. For et par dager siden mottok Dorothy Orth postkortet i Seelyville, Pennsylvania og ringte sin datter for å takke.

— Hvilket postkort, svarte Janet.

— Det fra Ashbury Park, mente Dorothy.

— Jeg sendte det kortet i august 1967 da jeg og mannen min Larry var på ferie og feiret vår femte bryllupsdag, forteller Richards til avisen The Wayne Independent.

Og ganske riktig, postkortet er stemplet I Ashbury Park 19. august 1967 - og i Brooklyn, New York 14. juli 2004. Det viste seg nemlig at kortet hadde falt bak en maskin i et postkontor og blitt liggende. Det ble ikke funnet før maskinen ble flyttet.

Dermed tok Ernesto Perry ved avdelingen for ulevert post i Brooklyn saken. Posten skal jo som kjent frem.

— Vi forsøker alltid å få posten frem når det er mulig. Det spiller ingen rolle hvor lenge kortet har vært tapt eller feilplassert, sier Perry til The Wayne Independent.