En buss som fikk motorstopp førte til at Løvstakktunnelen var stengt i over to og en halv time fredag ettermiddag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.08. Bergingsbil var da på vei til stedet.

— Det skaper noen problemer. Politiet er i tunnelen og dirigerer trafikken manuelt, sa operasjonsleder Oddvar Nordfonn i Hordaland politidistrikt til bt.no tidligere fredag.

Litt etter klokken 18.00 meldte politiet at hele tunnelen var stengt.

— Det viste seg å være vanskeligere å få fjernet bussen enn man først trodde. Bergingsselskapet manglet noe utstyr, og det ble etter hvert for mye eksos i tunnelen for dem som jobber med dette. Vi håper å få den åpnet igjen ganske snart, sa operasjonsleder Jan Steimler til bt.no da.

I mellomtiden hadde hovedtrafikken blitt dirigiert til omkjøring om Melkeplassen, Carl Konows gate og Fyllingsveien. Men på Melkeplassen viste det set at et firma drev med arbeid i veien, slik at det bare var ett åpent kjørefelt.

— Den stengte tunnelen hadde ført til ganske så store køer, og dette på Melkeplassen medførte selvsagt enda mer kø, sier Nordfonn.

Klokken 18.44 var bussen fjernet, og Løvstakktunnelen ble omsider åpnet igjen - mer enn to og en halv time etter at bussen stoppet opp.