Det var på gårsdagens Joker-sending at spillet til damen fra Odda kom på skjermen. Hun fikk ikke selv være med i spillet, så datamaskinen gjorde opp/ned-valgene for kvinnen. Da kvinnen stod på tallet 5 var hun allerede sikret 1,2 millioner og var et valg fra 2,7 millioner.

Datamaskinen valgte å gå ned, og kvinnen gikk glipp av halvannen million.

— Ble kjempeglad

— Hun var uheldig med datamaskinen og kunne selv tatt sjansen på å gå opp og slik vunnet over det dobbelte, sier Atle Jensen i Norsk Tipping. Det så ikke ut til å bry kvinnen i 50-årene noe særlig.

— Bevares. At det ble en feil gjør ingenting, jeg er kjempeglad. Dette er helt fantastisk, sa damen til Norsk Tipping i går. Hun satt og fulgte med på skjermen da det ble opplyst at de spilte for en person i Odda. Kvinnen ble helt skjelven og sprang og ringte selv til Norsk Tipping for å høre om hun var vinneren.

Bergenser delte påskepotten

En mann fra Bergen fikk også en gladmelding lørdag kveld. Fem spillere delte påskepotten på 20 Lotto-millioner i går, en av de var en bergenser.

— Det var litt av en overraskelse, nå ble jeg glad, sa Bergens nybakte Lotto-millionær til Norsk Tipping.

Han hadde ikke sjekket kupongen sin, og ble ganske så overrumplet. Mannen er i 30-årene og ganske nyetablert med familie, så det er ingen tvil om at fire millioner kroner kommer godt med.

Mannen leverte Lotto-kupongen sin hos Sandviken Frukt og Tobakk allerede 16. februar.