Alvøen Sommercup blir arrangert av Loddefjord Idrettslag som avvikles i perioden 24.–26. august 2007.

Alvøen Sommer Cup ble arrangert for første gang i 2003, og har vært en stor suksess. Antall lag har økt for hvert år, i fjor deltok 214 lag. Sommercupen arrangeres i Alvøen Idrettspark, som ligger idyllisk til i Alvøskogen. Cupen er blitt veldig populær blant de yngste, og går over tre dager.

Varmet et Flaktveit-hjerte

Les hvordan det gikk med Flaktveit IK G95Alvøen SommerCup i helgen.

Dette er tredje året Flaktveit IK G95 deltar i cupen. Flaktveit’s kamper ble avviklet fredag 24. august i et nydelig sommervær på alvøen idrettspark.

Guttene leverte festfotball som vi ikke har sett makan til på lenge. Flott lagspill, stor innsats av alle spillerne, høyt tempo, flotte nedtak, skudd var noen av indigrensene som vi trenere og flaktveit supportere fikk se som varmet et ekte flaktveit hjerte.

Stygge nedturer

Guttene har fra før hatt noen stygge nedturer i serien med noen tap, derfor var det ekstra gøyt for laget, at man nå fikk revansjert seg med full pott i årets AlvøenCup . Nå ser laget frem til BrannCup i oktober og fotballCup24 i desember.

Flaktveit — LøvHam

Kamp1: Flaktveit IK G95 – Løv-Ham Panter 4-1 (2-0)

Lag: Jonas, Mats Andre, Eirik, Daniel, Espen, Joakim, Anders K, Anders E, Vebjørn, Ariel.

Målscorere:: Anders K 2, Daniel 2

Det er vel kanskje den beste og morsomste kampen vi har spilt! Og det var mange på tribunen som heiet oss frem! Vi stor spilte! Og som trener må jeg innrømme at jeg var stolt av gutta! Og det var flere som kom ned til oss og gratulerte med fin fotball

Flaktveit - Gneist

Kamp 2: Flaktveit IK G95 – Gneist 5-0 (2-0)

Lag: Jonas, Mats Andre, Eirik, Daniel, Espen, Joakim, Anders K, Anders E, Vebjørn, Ariel.

Mål: Espen 2, Daniel 3

Flaktveit - Bønes

Kamp 3: Flaktveit IK G95 – Bønes 5-2 (3-1)

Lag: Jonas, Mats Andre, Eirik, Daniel, Espen, Joakim, Anders K, Anders E, Vebjørn, Ariel.

Mål: Vebjørn 1, Daniel 1, Espen 2, Anders K 1.

Her møtte vi et lag som var like gode som oss, de hadde flere gode sjanser i en kamp der Jonas reddet flere god skudd! Men når vi spiller på den måten vi gjør fortiden, er det vanskelig å slå oss! Dette er den beste kampen vi har spilt!! Folk på tribunen klappet og jublet over de flotte målene, det var til og med noen som prøvde seg på Bølgen!

**Sjekk også hjemmesiden til Flaktveit IK G95

Her finner du Flaktveit Idrettsklubb**

Morten Engbakken
Morten Engbakken
Morten Engbakken
Morten Engbakken
Morten Engbakken