— Bilen ble funnet hundre meter fra Villa Skjoldnes i Fana like før klokken åtte i morges, forteller politibetjent Stig Skage ved Fana lensmannskontor til bt.no.

— Slik det ser ut er bilen noe skadet i fronten og rattet, men det ser ut som det bare er mindre skader, sier Skage.

Ferrarien til nærmere to millioner kroner, ble stjålet fra Bryggen mandag.

— Et vitne tok kontakt i åttetiden i morges og meldte fra om at Ferarrien stod parkert i veikanten i Sundts vei, forteller avdelingsleder Guttorm Fretheim ved Fana politistasjon. Ingen personer er foreløpig tatt for biltyveriet. Sportsbilen er nå tauet inn til politiet for tekniske undersøkelser.

Ordinært biltyveri?

— Vi betrakter dette foreløpig som et ordinært biltyveri, sier Fretheim. Det er Bergen sentrum politistasjon som står for den videre etterforskningen.

Flere har undret seg over hvorfor millionbilen ble parkert ute, når SAS-hotellet der eieren var gjest, har egen garasje. Bileieren skal ha gitt en god forklaring på dette, men den vil ikke politiet ut med ennå.

Observert flere steder

Politiet fikk mandag inn flere tips der den svarte Ferrarien 360 Modena, ble observert kjørende rundt om i Bergensområdet.

Bilen er observert både i stor og moderat fart, og med en og flere folk i bilen. Politiet går nå gjennom tipsbunken.

Bilen er satt inn til tørk i Falken sin garasje på Grønneviksøren. Media får ikke filme Ferrarien før politiet er ferdige med sine tekniske undersøkelser onsdag.