Noen skulle i møter, og mange hadde dårlig tid. Alle passasjerene på ett av bildekkene måtte imidlertid bli med på en ekstra tur da mannskapet glemte å slippe dem av.

Forglemmelsen skjedde på gassfergen på sambandet Mortavika-Arsvågen tirsdag morgen. Da ferja kom til Arsvågen, glemte mannskapet å slippe ut kjøretøyene som sto på nedre bildekk, skriver Rogalands Avis.

– De som sto nede på hoveddekket, kom ikke i land da de skulle. Luken ble ikke åpnet opp. Det var en glipp og det skal ikke skje, men dessverre er det sånt som kan skje i kampens hete, sier viseadministrerende direktør Svein Solheim i Fjord1 Fylkesbaatane til NTB.

Skjedd før Passasjerene som måtte bli med fergen tilbake til Mortavika, måtte regne med en ekstra time til sjøs tirsdag formiddag.

– Det er 25 minutters reisetid hver vei, så det blir en time ekstra, sier Solheim, som innrømmer at slike forglemmelser har skjedd før.

– Jeg vet at slikt har skjedd før på denne typen gassferjer. Det er alltid litt hektisk på disse ferjene, men det skal jo ikke skje, presiserer Solheim.

Mer enn 20 bilister måtte bli med tilbake til Mortavika før returen til Arsvågen.

– Aldri opplevd før – Jeg kjørte om bord i Mortavika klokken 8 i morges. Men da vi kom til Arsvågen, ble ikke bilene som sto på nedre bildekk sluppet ut. De må rett og slett ha glemt oss. Nå er vi på vei tilbake til Mortavika, sier passasjer Henning Meland fra Randaberg til Rogalands Avis.

– Noe slikt har jeg aldri opplevd tidligere, sier Meland som skulle i et forretningsmøte i Haugesund. Møtet måtte naturligvis utsettes.