Mandag bar det tilbake til fengselet for den 34 år gamle bergenseren. Han ble varetektsfengslet for fire uker, siktet for ran, vold og trusler. I helgen skal 34-åringens unge samboer ha blitt banket opp hjemme. Den 21 år gamle kvinnen skal ha blitt påført ribbeinsbrudd i basketaket med samboeren. Det var kvinnens stefar som varslet politiet om volden.

34-åringen ble pågrepet søndag, og ble fremstilt for varetektsfengsling mandag. Han hevder at kvinnen slo ham, og at han derfor skubbet til henne. Kvinnen er foreløpig ikke avhørt. 34-åringen er tidligere dømt for vold.

34-åringen er også siktet for å ha truet samboerens foreldre. Truslene skal ha dreid seg om vold og skadeverk. Disse truslene skal ha kommet før helgen.

I mai mener politiet at 34-åringen sammen med andre ranet en mann for rundt 1000 kroner. Ransofferet tilhører samme miljø som 34-åringen. 34-åringen nekter straffskyld, og tok betenkningstid da han ble fengslet.

Den voldssiktede mannen ble løslatt fra soning av en lengre narkodom i april i år. Forholdene han nå er siktet for, skal ha skjedd etter løslatelsen. Mannen har en resttid på 216 dager på den forrige dommen.

— Vi ønsker å varetektsfengsle ham hovedsakelig på grunn av gjentagelsesfare, men også fordi det er fare for at han kan påvirke vitner i saken, sier aktor, politifullmektig Magne Sylta ved Hordaland politidistrikt.

Sylta begjærte 34-åringen fengslet i åtte uker, men Bergen forhørsrett mente det var tilstrekkelig med fire uker varetekt.