Prisutdelingen fant sted på menighetens medarbeiderfest nylig. De to prismottakerne var både overraskede, glade og rørte da de mottok prisen, som er et koptisk kors støpt i bronse.

Medarbeiderfest

Eidsvåg menighet har over hundre frivillige medarbeidere. Innsatsen deres er utrolig viktig for at menigheten skal være et godt sted å være for små og store. Medarbeiderfesten arrangeres årlig av Eidsvåg menighetsråd og staben i Eidsvåg kirke for å gjøre stas på sine frivillige medarbeidere. Til årets fest hadde menighetens egen organist Jon Stubberud fått med seg Ådne Svalastog og Knut Størdal til en improvisasjonskonsert på orgel og flygel.

– Dette var en spennende og flott opplevelse som det ble satt stor pris på, sier Husebø.

Prisutdeling

Etter konserten var det klart for taco-buffet i menighetssalene – og som kveldens høydepunkt ble årets priser delt ut blant de mange frivillige som har utmerket seg.

– Ekteparet Aud og Gunnar Nævdal har vært aktive som frivillige i menigheten i alle år., forteller Husebø om mottakerne av årets medarbeiderpris.

– De har deltatt i det meste som skjer i Eidsvåg — fra innsats i menighetsråd, diakoniutvalg og husmortjeneste, til dugnader, Ti-kaffe, menighetsblad og besøkstjeneste. Og de er fremdeles aktive.

Oppmuntringspris

Det ble også delt ut en oppmuntringspris denne kvelden, som fullt forttjent gikk til Helge Weydahl.

– Han befant seg i Oslo, men fikk utdelingen med seg direkte på telefon, sier Husebø, og foreteller om en medarbeider som har vært aktiv i menighetens ungdomsarbeid.

– Weydahl er en utrolig flott kapasitet som Eidsvåg menighet også håper å ha med seg videre i mange år fremover, sier hun, og karakteriserer prismottakeren som særdeles dedikert, tjenestevillig og engasjert. Gavekort og supplering til klatreutstyr ble overrakt da Weydahl var tilbake i Bergen.

MEDARBEIDERPRIS: - Ekteparet Aud og Gunnar Nævdal er alltid like imøtekommende, tjenestevillige og trofaste, sier Torill Hatlebrekke Husebø. Foto: Torill Hatlebrekke Husebø.