Klokken 06.15 i morges var Tveiterås Skoles Musikkorps på plass på Flesland flyplass. Flyet skulle gått klokken 08.30. Nå kommer de muligens av gårde klokken 16.00.

— Vi er om lag 30 fra korpset som venter. Vi skal på en ukes jubileumstur til Las Palmas, forteller Tom Skauge til bt.no litt før klokken 12.00.

Har vært ute før

Tveiterås skoles musikkorps er 25 år i år. Tveiterås er en skole tilpasset elever med ulike spesialbehov, og korpset har imponert mange lyttere i dets første 25 år.

— Hvordan fordriver dere tiden?

— Vi sitter og spiser for den hundrelappen vi har fått. Det går etter forholdene bra. Vi har vært ute på tur før, sier Skauge.

Åtte flighter Spania har nå erklært unntakstilstand i landet etter at flygelederne gikk kollektivt ut med sykmeldinger.

Norwegian har nå åtte flighter som berører reisende til og fra Bergen:

  • To flighter mellom Bergen og Las Palmas tur/retur er forsinket.
  • Flighter tur/retur Bergen-Alicante er kansellert.
  • Flighter tur/retur Bergen-Malaga er forsinket. Pressekontakt Karl Peter Gombrii i Norwegian sier det er vanskelig å si når de vil være i drift igjen.

— De sier at luftrommet skal åpnes klokken 19. Men vi trenger også godkjenninger av nye flight-planer, og det tar tid. Det gjelder jo alle flyselskapene, sier Gombrii.

Han ber de reisende holde seg oppdatert på selskapets hjemmesider. De som er booket inn, får SMS så snart en ny avgang er fastsatt.

Sjekk avganger og ankomster på Flesland.