• Kjempesnilt. Bare jeg slipper å gå opp på en slik tribune igjen, sier Lena Sørbotten (31). I går fikk hun plaster på såret etter ulykken tirsdag kveld.

Sørbotten ble skadet da VIP-tribunen raste sammen like før Elton John begynte å spille på Koengen. I all hast den kraftige forslåtte 31-åringen fraktet til Haukeland.

I går sa Sørbotten til Bergens Tidende at det var trist å miste den eneste sjansen i livet til å oppleve Elton John spille. Det ville den lokale arrangøren, Stereostar Productions, gjøre noe med.

— Gleder meg

I går ettermiddag troppet derfor Sturle Viketun fra arrangøren opp hos Sørbotten hjemme i Fyllingsdalen. Med seg hadde han signert bilde av Elton John, og løfte om reise og billett til en ny konsert.

— Det er veldig gøy at jeg får en ny sjanse, og jeg gleder meg allerede. Men jeg tror ikke jeg vil reise før til høsten. Jeg vil nok sette mer pris på det når jeg er bra igjen, sier Sørbotten.

— Er du redd for å oppleve det samme igjen?

— Nei, det var en ulykke. Slikt kan skje over alt. Men jeg vil holde meg unna tribuner av stilas i fremtiden, understreker hun.

Mye ståhei

I går strømmet det på med blomster hjemme hos Lena Sørbotten. Telefonen sto ikke stille, og sms-er med ønske om god bedring kom på løpende bånd.

— Det har vært mye ståhei, forteller Sørbotten, som nå vil bruke de nærmeste dagene på å hvile.

Ståle Viketun er glad for at 31-åringen etter forholdene tross alt har det bra.

— Én ulykke er én for mye. Det eneste viktige nå er hvordan Lena har det, sier Viketun.

BILDE OG BILLETT: - Jeg gleder meg allerede, sier Lena Sørbotten (31). I går fikk hun signert bilde av Elton John, og løfte om ny konsert, av Ståle Viketun fra den lokale arrangøren.<br/>Foto: ODD MEHUS