Den eller de som tok bilen kan være fanget opp av et videokamera på en bensinstasjon.

– Jeg kan bekrefte at vi har overvåkingsbilder. Vi har akkurat begynt å se på dem. Ellers holder vi kortene tett til brystet foreløpig, sier politioverbetjent Siri Doksæter ved tyveri –og brannavsnittet hos Hordaland Politidistrikt.

Hun vil ikke si noe om hvorvidt politiet har identifisert noen personer på bildene.

Bildene skal være tatt av et kamera på en bensinstasjon på Nattland.

Toyota Hiace`n til Frode Noss ble stjålet fra Jæger Automobil på Minde natt til søndag. Siden da har eieren fulgt med på bomstasjonspasseringene via internett, mens bilen har vært brukt i Bergensområdet.

Ved 10.30-tiden i formiddag dukket den opp i sentrum av Bergen.

Ikke bare bilen kom til rette. Med på lasset fulgte flere gjenstander som ikke tilhører Noss.

En Suzuki moped som også er meldt stjålet, noen pakker med parkett, og varmekabler lå også i varebilen da Noss fikk den tilbake.

Det var en lastebilsjåfør som ringte til Noss og tipset om at bilen sto på Østre Murallmenningen like ved Hotel Neptun i Bergen sentrum. Lastebilsjåføren hadde lest om bilen i BT i dag tidlig.

– Bilen ser helt grei ut. De som tok den har knust høyre siderute for å komme seg inn i bilen. Nå skal den i alle fall inn på verksted, sier Noss.

DUKKET OPP: Den er gammel og sliten, men nå skal den i alle fall fikses opp. I dag kom varebilen tilbake til Jæger Automobil, der den ble tatt natt til sist søndag.
rune stølås
FIKK TIPS: Etter at BT skrev om biltyveriet har Frode Noss fått utallige tips på telefon. På ett av dem ble det full klaff.
Rune stølås
TYVEGODS: Ikke bare bilen kom til rette i formiddag. Bak i bilen lå blant annet denne mopeden, som også er meldt stjålet, ifølge politiet.
rune stølås