Lørdag formiddag ble Alf Ole Rekkedal (23) fra Tyssedal i Odda meldt savnet i Trondheim. Han ble sist sett i Midtbyen i Trondheim sentrum rundt klokken tre natt til fredag.

Søndag ettermiddag er han fortsatt savnet.

— Politi, brannvesen og Røde Kors fortsetter søket med uforminsket styrke, sar operasjonsleder Tor Mauseth ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no i 8-tiden søndag.

Fant lommebok

Lørdag ble det gjort funn av tre gjenstander som ble undersøkt med tanke på tilknytning til savnede.

— To av gjenstandene ble raskt sjekket ut av saken, mens den tredje gjenstanden, en lommebok, viste seg å tilhøre Alf Ole Rekkedal. Denne ble funnet i nærheten av Kanalen, skriver politioverbetjent Lars Melvold i en pressemelding søndag ettermiddag.

Søndag har det ikke kommet noen nye opplysninger eller gjort funn som har ført politiet nærmere en løsning.

Har fått mange tips

Lørdag kveld lette store styrker etter 23-åringen. Både politi, luftambulanse og dykkere fra brannvesenet har søkt på land og i vann i Trondheim. I tillegg har over 30 personer fra Røde Kors gjort strandsøk samt søk i båter og langs kanalen.

— Det er ikke noe nytt. Brannvesenet, Røde Kors og våre egne styrker søker langs land og i vannet. Det er ikke gjort noen funn ennå, sier Tor Mauseth til bt.no litt før klokken 14.

Han forteller at søket vil fortsette utover dagen.

Rekkedal er 178 centimeter høy og slank. Han var ikledd en mørk t-skjorte, lys dongeribukse og svarte sko med hvite lisser da han sist ble sett.

— Vi har fått en del tips i saken, men jeg har ikke her og nå oversikt over hvor mange, sier Mauseth.

Undersøker mobildata

Informasjonen i form av avhør, mobiltrafikkdata og overvåkingsvideoer skal analyseres, opplyser politiet i en pressemelding.

— Det er gjort funn som følge av søket, men det er usikkert om de er knyttet til den savnede. Vi skal nå sjekke ut disse funnene nærmere, sa operasjonsleder Curt Ivar Røhmen tidligere søndag.

Mauseth sier til bt.no at undersøkelsene ikke er ferdige ennå. Politiet skriver i pressemeldingen at de ikke har mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

— Vi ønsker å ettergå de opplysningene vi har, før vi går ut med flere detaljer i saken, sier Røhmen.

  • Hvis du har tips eller opplysninger i saken, kan du kontakte Sør-Trøndelag politidistrikt på telefon 02800.
SPORLØST BORTE: Alf Ole Rekkedal fra Tyssedal er meldt savnet i Trondheim.
POLITIET