• Men vi har ingen holdepunkter for at de kan knyttes til den savnede, sier politiet.

Politietog Forsvaret gjorde tirsdag kveld et omfattende søk etter Eeva-Maria Sieppi på Nygårdshøyden iBergen sentrum.

Defant ikke 31-åringen som har vært savnet siden 17. mai, men de fant klærsom kan tilhøre henne.

Politietavdramatiserer funnet, selv om de har tatt med gjenstandene til nærmereundersøkelse.

— Vi har sikret noen gjenstander, men man har ingen holdepunkter forat de kan knyttes til den savnede. Det er viktig å presisere overfor familie og venner, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt iHordaland politistrikt til BT.

Nytt tips

Detvar et nytt tips som utløste leteaksjonen tirsdag kveld. Et vitne mener at hanså Eeva-Maria i området natt til nasjonaldagen.

— Han har fortalt at han så en kvinne med rødt hår som kan passe til beskrivelsen. Det var ved Johanneskirken i tidsrommet klokken 03.15-03.30 natt til 17. mai, sier Rigmor Isehaug. Hun er leder ved vold- og sedelighetsseksjonen ved Bergen sentrum politistasjon.Like før dette ble Eeva-Maria sett på Deli de Luca i Torggaten. Her brukte hun kortetda hun handlet.Videobilder viser henneinne på kiosken.

Etter å ha søktbåde i Botanisk Hage og Nygårdsparken fant rekrutter fra Forsvaret klær somskal sjekkes opp mot den savnede.

— Vi gjennomfører en øvelse på Ulven som går uansett, så la vi dette inn i programmet, sa orlogskaptein John-Fredrik Honningsvåg i Sjøforsvaret da søket startet i 18-tiden.

Undersøkes av krimteknikere

Det er uklart akkurat hvor klærne ble funnet.

— Det ligger mye klær i dette området. De har tatt med seg etskjønnsomt utvalg, uten at det er hold for å si at det har noe med henne ågjøre, sier operasjonsleder Myrtvedt.

- Hva var det som gjorde akkurat disse klærne interessante?

— Det var farge og form. Kriminalteknikere vil se på det. De som haransvaret for etterforskningen har fått klærne og vil se på det, sier hun.

Veske med britisk flagg

Det er opprettet en åpen Facebook-gruppe i forbindelse med søket etter Eeva-Maria Sieppi. Hun er også etterlyst på Facebook-siden «Savnet i Norge» med følgende signalement:

Hårfarge : Rød.

Øyenfarge : Grønn/blå.

Dialekt : Blanding mellom nordnorsk og bergensk.

Bekledning : Svart kort jakke, svarte bukser med sølvkuler i siden, topp med hodeskalle på.

Spesielle kjennetegn : Halvlangt hår. Bruker linser og briller. Sko med lave hæler. Hun bærer på en veske med det britiske flagget på hele den ene siden/lokket

Tatoveringer : Tatovering på begge armene. Én på ene armen og tre på den andre armen. Én bak på ryggen.

Opplysningene om lave hæler og vesken har dukket opp de siste dagene.

Dersom du har tips i saken, kan du ringe politiet på 02800 .

SAVNET: Eeva-Maria Sieppi har nå vært savnet i elleve døgn.
PRIVAT
REKRUTTER PÅ LET: Ved 18-tiden tirsdag stilte rekrutter fra Forsvaret opp på rekke og rad og gjorde seg klare til å søke gjennom området.
MARITA AAREKOL