Lørdag i forrige uke ble 34-åringen pågrepet av politiets spanere mens han satt i en bil sammen med en kamerat.

I jakken til 34-åringen fant politiet 300 gram hasj og 47.000 kroner i kontanter. Kombinasjonen av de to tingene gjør at politiet mener det er godt sannsynlig at 34-åringen selger stoffet, noe 34-åringen nekter for.

— Pleier å ha så mye penger

Da spanerne senere ransaket i 34-åringens garasje, fant de over fem kilo med hasj og 950 valiumtabletter.

34-åringen har forklart for politiet at hasjen kun er noe han har oppbevart for en person. Denne personen ga en pengesum for å få oppbevart stoffet, ifølge 34-åringen.

På spørsmål fra politiet om hvorfor han vandrer rundt med så mye kontanter på seg, så har 34-åringen forklart at det er slik han pleier å gjøre det.

Han har også forklart at pengene stammer fra egne lønnsmidler og en pengesum han fikk tilbake fra politiet etter et beslag i fjor.

34-åringen står oppført med null i inntekt i både 2007 og 2008, men oppgir at han nå for tiden har utbetalt rundt 14000 kroner i måneden.

- Forklarte alt

34-åringen ble fremstilt for fengsling og politiet fikk medhold i kravet om fire uker med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelsesfare.

34-åringen selv synes han har fått for lite igjen for å samarbeide med politiet.

– Da jeg ble tatt, forklarte jeg for politiet alt hva de ville finne i garasjen min. Jeg trodde kanskje jeg ville få noe igjen for samarbeidet, men den gang ei, sier 34-åringen.