— Dette er det verste enkelttilfellet vi har sett, sier Bård Havneraas i Rein By til Fanaposten.

20 handlevogner, sykler og annet skrot ble plukket opp av Nesttunvannet i helgen. På halvannen time hadde de plukket opp boss tilsvarende to store stabler.

Det skriver Fanaposten i tirsdagsavisen sin.

Ryddet opp

I helgen tok nemlig Miljøagentene fra Kringlebotn affære, og ryddet opp i og rundt vannet sammen med arbeidere fra Rein By. Dette etter at flere hadde påpekt hvor mye boss det var i vannet.

— Pappa synes det er for mye søppel og skrot som ligger og slenger her, og det er jeg helt enig i. Det ser ikke noe fint ut, sier ti år gamle Andreas Tuvin Stakkestad til Fanaposten.

Enorme mengder

Han og resten av bossrydderne ble sjokkerte over de store mengdene boss og dritt de fant. Bosset de hadde fått tips om som lå og drev langs elven var bare småtterier sammenlignet med den totale mengden de fant i grøntområdet. Allerede etter en halvtimes dugnadsarbeid stod det to høye stabler med rustne handlevogner og sykler langs vannet, skriver avisen.

— Det er forferdelig at det er sånn. Vi vet at det flyter søppel her, men det vitner om dårlige holdninger når vi finner 20 handlevogner og en rekke sykler i utløpet av Nesttunelven. Dette er det verste enkelttilfellet vi har sett. Dumpingen her gjentar seg stadig, og noen må skjerpe seg, sier Havneraas til Fanaposten.

MASSE DRITT: Dette var en av stablene med boss som ble plukket opp av Nesttunvannet.
KENT ROAR NYBØ (FANAPOSTEN)