— Vi oppfordrer alle til ta en ekstra runde i nærmiljøet sitt. Området er ubegripelig stort og letemannskapene har ikke kommet til over alt, sier faren til Stein-Tores samboer.

Siden 21-åringen ble meldt savnet søndag har hans mor, far og onkel vært i Bergen for å følge med i letingen. Nå håper de at dugnadsinnsats fra Askøyfolket skal gi dem svar på hva som skjedde etter avslutningsfesten i Kollevåg.

Kjærestens far tror Stein-Tore kan ha gått langt denne natten, og at han derfor kan være i andre områder enn akkurat der festen var.

— Det er helt avgjørende at vi finner han. Foreldrene må reise hjem på et tidspunkt og det er vanskelig å gjøre det før de har fått et svar, legger han til.

Leteaksjonen etter Stein-Tore ble avsluttet etter tre dager med søk både på land og i sjøen. Familien har lite håp om å finne han i live.

— Når vi leter etter han i vannet er det klart at vi leter etter en person som er død. Samtidig er det vanskelig å slippe håpet helt når vi ikke får svar, sier samboerens far.

Letingen etter Stein-Tore Norbye på Askøy har vært helt resultatløs. Vitner skal ha sett han gående langs veien mot Ravnanger klokken 00.45.

Det er den siste observasjonen politiet har fått melding om. 21-åringen har verken brukt mobil eller bankkonto etter forsvinningen.