Konserten vil være på Tertnes skole søndag 19. oktober kl. 17.00.

Tema for konserten er bl.a. kjente og kjære sanger fra Disney's mange flotte filmer og TV-serier.

Tertnes Skoles musikkorps under sin dirigent Jan Egil Jørgensen og Tertnes Skoles Musikkorps Juniorer under ledelse av Sissel Emilie Arrestad medvirker, i tillegg til våre gjester som denne gang er Haugland Skulekorps fra Arna, med sin dirigent Eirik Tysse.

Skolekorpset er i stadig utvikling og oppnår bedre og bedre musikalsk nivå. Korpset har etablert seg i 1. divisjon, noe som er en flott prestasjon.

På Disney-konserten vil vi presentere det nye Juniorkorpset vi nå har hatt anledning til å danne. I dette korpset får de yngste musikantene en egen arena å boltre seg på. De har fått sin egen dirigent, Sissel Emilie Arrestad. Hun er fra Rogaland og har spilt mange år i Manger Musikklag. Fortiden er hun medlem av Tertnes Amatørkorps . Her får de utfordringer tilpasset sitt nivå, samtidig som det gjør overgangen til Hovedkorpset litt smidigere.

Hovedkorpset dirigeres av Jan Egil Jørgensen, som har vært en viktig brikke når det gjelder oppbyggingen av skolekorpset. Han spiller nå i Tertnes Brass.

Haugland Skolekorps fra Arna er invitert til å delta på konserten. Dette korpset er i en oppbyggingsfase og vi håper å kunne inspirere dem til å se at det nytter å stå på. Deres dirigent er Eirik Tysse, som er oppvokst på Tertnes. Han har trådt sine barnesko i Tertnes Skolekorps og senere i Tertnes Brass.

Fri Entre. Åpen Kafeteria.