Ulykken skjedde ved 10.20-tiden, om lag 50 m etter oppkjørselen til adressen Bjørgeveien 20, mellom rundkjøringen Bjørgeveien/Fyllingsdalsveien og rundkjøringen Bjørgeveien/Straumevegen (langs Sælenvannet). Ulykkesbilen kom kjørende sørover.

To biler skal ha kjørt bak ulykkesbilen og politiet ønsker spesielt å komme i kontakt med personer som satt i disse bilene.

Politiet har ingen mistanke om at andre bilister en innblandet i ulykken. Vitner kan henvende seg til Fyllingsdalen politistasjon på tlf. 55155750.

— Bilen, en Toyota Hiace, har fått skrens og snurret rundt. Den landet på siden, etter å ha vært borti enten et rekkverk eller terrenget, forteller operasjonsleder Ragnar Lyssand.

Det var to personer i bilen. Bilføreren, en 67 år gammel mann, ble sendt til Haukeland med alvorlige skader. Klokken 11.20 bekreftet politiet at mannen var omkommet.

Passasjeren, en kvinne på 66 år, ble kjørt til legevakten med små eller ingen skader.

— Vi vet ikke hva som var årsaken til at bilen plutselig snurret rundt. Det kan ha vært et illebefinnende, eller noe med veien. Det blir bare spekulasjoner inntil vi får avhørt kvinnen som overlevde, sier operasjonsleder Lyssand.