Ved 23-tiden tirsdag 24. februar rykket politi og ambulanse ut til en knivstikking i Lien i Solheimsviken etter at en mann hadde ringt og sagt fra at han hadde knivstukket en annen mann.

Nekter skyld

En person ble pågrepet og den fornærmede ble kjørt til Haukeland Sykehus. På grunn av skadene ble gjerningsmannen siktet for drapsforsøk. Det var den siktede selv som ringte nødnummeret og fortalte at han hadde stukket en mann med kniv, skriver Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Han sitter nå varetektsfengslet og har erkjent de faktiske forhold, men ikke erkjent straffeskyld. Politiet har fått opplysninger om en kvinne som var på stedet da nødnummeret ble oppringt.

— Har et større bilde

— Vi ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen og andre som kan ha sett noe i området på dette tidspunktet, sier politiadvokat Inger-Lise Høyland.

— Selv om man ikke tror at man har sett noe som har betydning for saken, ber vi om å bli kontaktet. Politiet har et større bilde av det som har skjedd, og antatt uvesentlige opplysninger kan vise seg å være av stor betydning for saken og den videre etterforskningen.

- Hva var bakgrunnen for knivstikkingen?

— Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si noe om dette. Det er svært viktig for oss å komme i kontakt med vitner, svarer Høyland

Vitner kan kontakte politiet på telefon 02800.