Den 36 år gammel mann ble ranet av to menn i 20-25-årsalderen like ved 7-elevenbutikken på Torvalmenningen. Fornærmede var ikledd en sort skinnjakke, sort genser og sorte benklær. Politiet ønsker å komme i kontakt med to voksne personer med sykkel som skal ha stått like ved butikken da hendelsen fant sted.

En kvinnelig ansatt i MIX-butikken i Kong Oscarsgate ble frastjålet en MIX-bærepose inneholdende en veske med penger da hun var på vei inn i sin bil på Øvre Korskirkealmenning. To menn løp mot Lille Øvregate bærende på den aktuelle MIX-bæreposen. Den ene av gjerningsmennene var ikledd mørk jakke med hette som han hadde trukket over hodet (muligens en munkejakke) og den andre var ikledd mørke klær, mørk lue uten dusk. Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med personer som kan ha sett de to både før og etter hendelsen, eller/og som på annen måte kan ha kjennskap til saken.

De aktuelle personer som politiet ønsker kontakt med bes vennlig ta kontakt med vaktsjef på Bergen politikammer, telefon 55556300.