Da Trine Frantzen ringte søsteren fra Esso-stasjonen på Danmarksplass, var hun redd og fortalte at noen var etter henne.

Hun sa at hun hadde haiket til bensinstasjonen med to menn. Nå ber Thune om at de to mennene melder seg, ett år etter at Frantzen forsvant sporløst.

— De kan sitte med viktige opplysninger. Jeg understreker at de ikke er mistenkt for noe som helst, sier Thune. Den tidligere Kripos-etterforskeren jobber nå for programmet «Savnet» på TVNorge.

— Vi mener Trine kan ha haiket natt til 7. eller 8. mai, altså senere enn det man hittil har trodd, sier Thune. Politiet har ikke på noe tidspunkt etterlyst de to mennene.

— Vi har ganske god oversikt over hvor Trine har vært fra 27. april og frem til episoden på bensinstasjonen. Jeg mener dette er et viktig spor å følge, sier Thune. Han sier det er langt fra åpenbart at Trine Frantzen er drept.

— Ut fra de opplysningene vi har kan det være snakk om et drap, men det er også andre muligheter. Vi jobber videre med å kartlegge bevegelsene hennes, og ber om å få inn tips.