Politiet etterforsker overfallet ved 04-tiden som et voldtektsforsøk. Kvinnen greide å rive seg løs og flykte fra stedet. Hun fikk stanset en drosje og dro rett til politiet.

— Hun var tydelig preget av opplevelsen da hun kom til oss, sier politiførstebetjent Jens Ekmann ved Bergen Sentrum politistasjon.

På vei hjem

25-åringen kom ikke fysisk til skade i basketaket med den ukjente mannen. Nå etterlyser politiet vitner som kan ha sett noe.

— Kvinnen var på vei hjem fra byen, og gikk i 4-tiden i retning Gamle Nygårdsbroen og Danmarksplass. Hun krysset over veien, og gikk på høyre side mot Høyteknologisenteret. Et sted før busstoppet ved senteret har mannen dratt henne med makt vekk fra fortauet og ned i noen busker eller kratt, sier Ekmann.

Har gitt signalement

Kvinnen oppfattet at mannen kom på henne bakfra, men har ikke kunnet si om han hadde fulgt etter henne eller om han ventet i veikanten.

— Hun har heller ikke greid å angi et nøyaktig åsted. Det hele gikk fort, sier Ekmann.

25-åringen oppfattet at motivet for overfallet var seksuelt, og politiet etterforsker saken som et voldtektsforsøk. Offeret har gitt et signalement av mannen, men dette ønsker politiet foreløpig ikke å gå ut med.

Vitner blir bedt om å ta kontakt med Bergen Sentrum politistasjon.

<b>ÅSTED:</b> Kvinnen har forklart at hun ble trukket inn i noen busker i dette området.
Arkiv