I løpet av helgen er det begått fire innbrudd på Sotra. I tillegg til at Annette Nordvik Samland ble frastjålet alle konfirmasjonsgavene, òg gratulasjonskort, har politiet fått melding om innbrudd på et solsenteret på Sartor senter, et hagesenter og en byggeplass. De vet fremdeles ikke hva som er borttatt fra de tre siste stedene.

— Vi utelukker ikke at innbruddene er begått av de samme gjerningsmennene. Men vi har øynene åpne for flere muligheter, sier etterforskningsleder Bjørn Nesheim ved Fjell og Sund lensmannskontor til bt.no.

I går pågrep politiet to menn i begynnelsen av 20-årene fra Bergen, mistenkt for innbruddet hos familien Samland på Ulveseth. De to avhøres nå om alle de fire innbruddene.

— Vi har funnet blodspor på ett av åstedene. Vi har sikret sporet og dette vil peke ut eller utelukke om det var de to mennene som står bak, sier Nesheim.

ROBBET KONFIRMANT: - De ødela dagen min, sier Annette Nordvik Samland (14). Mens hun var i kirken, tømte to innbruddstyver hjemmet hennes på Ulveseth på Sotra.
TOR HØVIK