60-åringen som ble arrestert og siktet for menneskehandel tirsdag, erkjenner ikke straffeskyld.

— Snarere tvert i mot. Han mener han har hjulpet disse personene, som har vært i en vanskelig situasjon, sier mannens forsvarer, Steinar R. Yndestad.

Mannen blir avhørt ved seksjonen for organisert kriminalitet i Bergen. Yndestad er ikke tilstede, men har snakket med sin klient.

Han vil ikke si noe om hvorvidt de som bodde i villaen på Paradis har betalt leie til den siktede mannen.

— Men han sier han ikke har profitert på at de bodde der på noen måte, sier Yndestad.

Etterforsker for fullt

Vi er ikke 100 prosent sikre på at det dreier seg om menneskehandel

Politiet fortsetter etterforskningen for fullt, men saken er fortsatt uoversiktlig.

— Forhåpentligvis vil avhøret gi oss et klarere syn på saken, sier Jørn Solsvik, leder ved seksjon for organisert kriminalitet ved Hordaland politidistrikt.

Når avhøret er ferdig, vil politiet sjekke det som fremkommer opp mot andre opplysninger i saken.

- Ikke 100 prosent sikre

To dager etter at politiet aksjonerte mot villaen i Paradisalleen, hvor det kan ha bodd så mange som 25 mennesker, er saken fortsatt uoversiktlig.

. Politiet har frem til fredag ettermiddag til å bestemme seg for hvorvidt 60-åringen skal fremstilles for varetektsfengsling.Solsvik vil ikke forskuttere hvorvidt det kommer til å skje, men håper dagens avhør kan gi flere svar.

— Vi er ikke 100 prosent sikre på at det dreier seg om menneskehandel. Vi bruker den tiden vi har til disposisjon for å avgjøre den videre skjebnen i saken. Så får vi se hva vi ender opp med, sier han.

Går gjennom beslag

Samtidig går politiet gjennom beslagene som ble gjort i villaen onsdag, da et titalls politifolk var på adressen på Paradis.

— Jeg kan ikke si noe om hva som ble beslaglagt, sier Solsvik.

Saken etterforskes av seksjonen for organisert kriminalitet i samarbeid med politiet i Fana.

Den 60 år gamle mannen er ikke kjent for politiet fra tidligere. Etter det BT får opplyst, har han vært i Norge siden 2005 og har blant annet livnært seg ved å spille trekkspill i Bergen sentrum.