Klokken 19 fredag går prinsessen på scenen i Peer Gynt-salen for å snakke om sine engleerfaringer og lære publikum enkle øvelser. Etterpå tar Märtha Louise seg tid til boksignering og en prat med publikum, før hun igjen reiser tilbake til London.

— Foredraget er åpent for alle som kommer på Alternativmessen, reklamerer programansvarlig Eirik Solum.

— Men jeg tror det er lurt å være på plass en time tidligere, skal du være sikret sitteplass, legger han til.

Nesten 20 år med messe

Prinsessebesøket er det foreløpige høydepunktet for Alternativmessen i Bergen, som i helgen arrangeres for 19. gang.

Ifølge Solum er interessen større enn noensinne.

— Vi er utsolgt for utstillingsplasser nede i Dovregubbens hall, sier han.

I fjor hadde Alternativmessen omkring 5500 publikummere som kom for å kikke på 130 utstillere og høre over 200 ulike foredrag og konserter.

Nær døden

På programmet i år står også komikeren Jon Schau, som skal snakke om sine nær-døden-opplevelser og hva det har gjort med hans syn på livet.

Programansvarlig Eirik Solum er også redaktør for magasinet Visjon, som har intervjuet Märhta Louise og hennes makker Elisabeth Nordeng. Her sier prinsessen blant annet:

— Det med å møte engler handler også om å møte et aspekt av Gud, det guddommelige, den universelle kjærlighetskraften, eller hva man velger å kalle det.

— Kommer man i kontakt med sin egen kraft, kan det utvikle deg som menneske, støtte til ta nye steg og kanskje bli ført videre i egen livsprosess, legger hun til.

Hele intervjuet med prinsessen kan leses her i den digitale utgave av Visjon