Klokken 14.30 i dag fikk politiet i Bergen en melding om at nå er våren definitivt kommet til byen. Et par i 20-årene koste seg i parken.

Sex i skulpturen

— Det var et par som hadde sex i Byparken ved skulpturen opp mot biblioteket, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt til bt.no.

- Var det våryre paret til sjenanse for noen?

— Ikke det jeg har fått melding om, men paret fikk et muntlig forelegg om å holde seg borte fra sentrum i 24 timer, sier operasjonslederen.

Skulpturen det er snakk om er for øvrig Olav Kyrre av Knut Steen. Byens grunnlegger har nå ellers trolig sett det meste før.

- Heftige bevegelser

Monica Tormassy, Monica Tennbø, Katarina Kongevold og Stian Brønmo var alle vitner til paret som hadde seg i parken.

— Først så vi et par som koste seg i solen. Så så vi at noe foregikk under teppet. Heftige bevegelser, sier Monica Tennbø til bt.no.

Da politiet kom, reiste mannen seg opp. Han var naken nedentil, mens kvinnen raskt fikk tredd på seg trusen, forteller vitner.

  • bt.no ønsker å komme i kontakt med det vårkåte paret. De kan gjerne være anonyme, men vi ønsker et intervju. Kan du hjelpe oss? Send en e-post til 2211@bt.no, ring oss på 02211, eller send en SMS til 2211!
Sonja Ystaas
Sonja Ystaas