Det har snart gått tre uker siden forrige avhør, og politiet har nå trippet for å komme i gang med nye avhør av ektemannen.

Sammen med sin mor sitter han nå fengslet, siktet for å ha drept eller medvirket til drap på sin egen kone.

Så aktive har politiet vært, at de forrige tirsdag møtte opp i fengselet til den drapssiktede 32-åringen og spurte om det var noe han ville fortelle. Advokat Frode Skogvold var bortreist den dagen, og reagerer på politiets fremferd.

– Vi har gitt tydelig beskjed om at min klient ikke vil la seg avhøre uten advokat til stede. Da politiet møtte opp i fengselet forrige tirsdag, med blokk og kulepenn, og spurte om det var noe min klient ville fortelle, opplevde han det som om de nærmest kom for å hente en tilståelse, sier Skogvold.

32-åringen nevnte forholdet da han var i retten på mandag, har hevdet at han har følt seg presset av politiet.

32-åringen er den eneste av de fire siktede som har vært villig til å gå i avhør.

Av praktiske årsaker, har det likevel vært vanskelig, ifølge hans advokat Frode Skogvold.

– Jeg har vært borte og opptatt, og når jeg har hatt anledning, så har det ikke passet like bra for politiet. I dag starter vi de nye avhørene og min klient ser frem til å forklare seg og kaste lys over saken, sier Skogvold.

Skogvold ser ikke for seg at avhørene kommer til å bli avsluttet i dag.

– Det kan godt hende avhøret går over flere dager. Den første delen avhøret vil nok gå med til å gå gjennom tidligere forklaringer, sier Skogvold.

Dungs svigermor vil også la seg avhøre denne uken. Trolig vil hun bli avhørt i løpet av torsdagen.

PRIVAT