Fra mandag 20. august er det høstruter. Tide Buss går da tilbake til rutene som gjaldt før sommerrutene satte inn, men lover i tillegg en del forbedringer for dem som vil kjøre mer ekspress.

Les også: Kan ikke stole på Tide-tabell

Bl.a. lover selskapet en ny gjennomgående rute fra Åsane til Fyllingsdalen og bedre tilbud om natten. I tillegg blir det satt opp flere ekspressbusser mellom Knarvik og Bergen.

Tide Buss har tatt hensyn til Bergen kommunes ønsker om bedre tilbud til pressområdene på Sandsli og Kokstad. Det innebærer flere avganger på rutene 26 og 30 til Birkelandsskiftet.

Viseadministrerende direktør Frank Aadland i Tide Buss gjør spesielt oppmerksom på at de har imøtekommet ønsker fra kundene i Nordhordland.

– I tillegg til de 35 daglige ekspressbussavgangene, vil ytterligere 15 avganger nå bli kjørt som ekspress mellom Åsane terminal og Bergen sentrum. Samlet blir det da 50 daglige ekspressavganger mellom Knarvik og Bergen.

– Vi håper med dette tiltaket å imøtekomme behovet for ytterligere flere avganger med kortere reisetid for våre kunder i Nordhordland, sier viseadm. direktør i Tide Buss, Frank Aadland.

Hva synes du om Tide-tilbudet? Si din mening her!