Eidsvåg IL deltar i Dana Cup 2007 med Eidsvåg Leopard , som spiller i gruppen G14 (J93). Gruppen 01 består av fem lag; Harken (fra Danmark), Mørbylanga (fra Sverige), Røa IL (fra Norge) og Honolulu Bulls (fra Hawaii, USA).

Trøblete avreise

Avreisen fra Bergen fredag 20. juli med Fjordline ble ikke helt som planlagt. Fergen fikk problemer og laget måtte finne andre løsninger — vi reiste til Stavanger og tok Colorline til Hirtshals.

Mandag 23. juli var innmarsjen og tirsdag hadde vi første kamp. Der spilte vi første kamp mot Mørbylanga. Det ble en svært jevn kamp og vi vant tilslutt 1-0. Målet fikk vi på dødball.

Sterke hawaiiske "okser"

Senere på dagen spilte vi den andre kampen - mot Harken. Vi kom litt bakpå i første omgang og lå under 0-1. Etter pausen skjerpet laget seg og stillingen ble tislutt 3-2 til Eidsvåg Leopard!

Onsdag formiddag hadde vi kamp mot Honolulu Bulls som hadde vunnet alle sine kamper. Kampen startet jevnt men så glapp det. Resultatet ble 4-0 til Honolulu. Neste kamp går om ettermiddag og vinner vi eller spiller utavgjort går vi videre til A-sluttspillet. Spennende!

Vi har hatt en flott opphold under Dana Cup. Været har vært noe variert men bra. Vi bor på Tårs Skole og derfra til Hjørring går bussen hvert 20 minutt. Her er både tivoli, diskotek, badeland osv.

Siste nytt

Vi spilte mot Røa og klarte ikke å vise hva vi er gode for. Røa vant 3-1, vi hadde flest sjanser men vi traff bare keeper. Fordi vi tapte siste kampen spiller vi B-sluttspill. Første kampen vår går i kveld kl. 17:30.

LISS-ANN BJØRKELUND
LISS-ANN BJØRKELUND