KAREN R. TJERNSHAUGEN

— Jeg ble litt skeptisk da de dro meg forbi Nordnes sjøbad, og var redd for å måtte underholde alle der. Men dette var jo bare en hyggelig overraskelse!

I går morges ble Renate Wallem - snart Wallem Veland - hentet av en staut kar på motorsykkel hjemme på Alversund. Så bar det videre på piknik ytterst på Nordnespynten der Bergens Tidende traff jentene.

Venninne fra Knarvik og Bergen hadde disket opp med en skikkelig sommerbuffet ute i det fri med ballonger, champagne, reker, loff, druer og jordbær. Bruden selv var pyntet med en fjær-tiara for anledningen.

Programmet for resten av dagen var strengt hemmelig, men Linda Therese Kvamme røpet likevel hovedtrekkene for BT: Massasje og full oppsminking hos en av byens skjønnhetssalonger, en bedre middag, og så utepils og fest på byen.

Himmelen over Bergen var nesten skyfri i går formiddag, og meteorologene kunne melde om godt over 20 grader.

— Jeg hadde ingen anelse om at det skulle skje noe spesielt i dag, men vi hadde jo veldig flaks som fikk så fint vær. Det er herlig å være ute i dag, smiler Renate Wallem med et glass sprudlevann i hånden.

Neste helg gifter Wallem og kjæresten Jan Runde Veland seg i Alversund kirke.

FØRSPILL: Fra venstre Therese Halvorsen Røst, Veronica Nilsen, Veronica Gjeldsvik, Lene Thorgersen, Renate Wallem, Linda Therese Kvamme, Stine Thorsen, Helen Lundberg og Stina Mongstad hadde piknik i Nordnesparken i går formiddag.<p/>FOTO: HELGE SUNDE