Club 4 lederen har åpnet et nytt nettsted: martyr.no.

Han ser seg selv som en fritenker og idealist. Som bringer folk det de egentlig vil ha — sex. Hallikdommen på ett år og fire måneder får stå for seg. Men han vil ha seg frabedt at Club 4 blir innblandet i det.

— Club 4 er et fristed for sex og erotikk. Et sted folk oppsøker av egen fri vilje. Det har ingenting med hallikdommen å gjøre, selv om media drar det frem hele tiden.

Ser etter lokaler

Når Krogstad besøker Bergen er det både forretninger og fornøyelser som står på programmet. I dag ser han på lokaliteter, som han håper skal bli en byggesten i et Club 4 imperium. Han har tro på Bergen. Han liker vårt engasjement.

— Drømmen er klubber i alle store norske byer. Jeg kan bekrefte at jeg ser på lokaliteter i Bergen sentrum og utenfor. Mer enn det vil jeg ikke si, det blir bare spekulasjoner av det, sier Krogstad.

Spekulasjoner og ville protester fra naboer, slik det ble i Trondheim.

De glade horene

Krogstad har selv vært prostituert i to år.

— Det er et vrangbilde av virkeligheten at man blir avstumpet av prostitusjon. De fleste er ressurssterke personer som frivillig utsetter seg for en del ting. Det sier noe om ryggrad, synes jeg. De fleste prostituerte er glad i sex og gjør det ut fra økonomiske motiver. De jentene som blir drevet ut i det, er hovedsakelig fra utlandet, sier Krogstad.

Han har selv en datter på 11 år.

— Når hun er over atten vil jeg ønske henne velkommen som medlem i klubben. Det blir bare hyggelig, sier Krogstad.

Trakk 150 studenter

I går kveld holdt han foredrag for nærmere 150 jusstudenter ved Universitetet i Bergen om de juridiske problemene han har møtt gjennom 20 år i Norges ledende erotiske miljø. Det var jusstudentene som hadde invitert ham, uvitende om hans planer om å starte en Club 4 i Bergen.

Det var ventet at kvinnegruppen Ottar ville demonstrere mot foredraget, noe som ikke skjedde.

VIL HA KLUBBER I ALLE STORE NORSKE BYER: Tom Ketil Krogstad er klar for Bergen. - Folk flest vil ha sex, sier Krogstad. Foto: Odd Mehus.
Odd Mehus